Mardin'de AK Parti İlçe Başkanlığı'na saldıran 4 kişi tutuklandı

Mardin'de AK Parti İlçe Başkanlığı ile Polis lojmanlarına saldıran 5 kişiden 4'ü tutuklandı.
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı ile polis lojmanlarına yönelik silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklandı. Olayla ilgili tutuklu sayısı 9'a yükseldi.
Mardin Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Kızıltepe İlçeEmniyet Müdürlüğü görevlilerince, ilçede silahlı ve bombalı saldırı olayı ileilgili 5 şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.Emniyetteki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilen 5 kişiden4'ün tutuklandığı, birinin de serbest bırakıldığı kaydedilen açıklamada, şöyle denildi:
"Terörle mücadele kapsamında hukuk devleti ilkelerine bağlı ve insan haklarına saygılı görev anlayışı çerçevesinde, gerek toplumun tüm katmanlarıyla gerekse terörle mücadele eden diğer kurumlarla koordinasyon ve işbirliği içerisinde halkımızın huzuru, devletimizin selameti için her türlü terör olayınıönlemeye yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmekte ve gerekli tümtedbirler alınmaktadır."İlçede, 30 Ekim'de PKK'lı teröristlerce AK Parti Kızıltepe İlçeBaşkanlığı ile Tepebaşı Mahallesi'ndeki polis lojmanlarına el yapımı patlayıcı veuzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda 3 güvenlik görevlisi yaralanmıştı.Saldırının ardından başlatılan soruşturma kapsamında Kızıltepe İlçeEmniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekiplerince 5 Kasım'da düzenlenen operasyonda da 9 kişi gözaltına alınmış, şüphelilerden 5'itutuklanmış, 4'ü de serbest bırakılmıştı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
19 yıl önce ailesiyle gittiği piknikte kaybolmuştu... Yapay zeka ile canlandırılan fotoğrafıyla arıyorlar
Şehide veda! Gözyaşlarıyla toprağa verildi
Sanal Medyada Fenomen Oldu, Şimdi Satışta: 'Ormandaki Yalnız Ev' Yeni Hikayesini Bekliyor!
HABER... Kanlı Hesaplaşma: Sanal Medyada Başladı, Sokakta Son Buldu
Adalet Bakanlığı sözleşmeli mühendis alımı ne zaman, şartları neler?