Manisa'da köpeği bıçaklayarak öldürdüler

Manisa'da 6 yaşındaki Tango isimli Boxer cinsi köpek bıçaklanarak öldürüldü. Bıçaklayan kişi veya kişilerin kimliği ise henüz belirlenemedi.
Edinilen bilgiye göre, Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı Medar Mahallesi'nde bir bağ evindeki Tango isimli Boxer cinsi köpek bıçaklanarak öldürüldü. Olay köpeğin sahibi Tahsin Dalkoparan'ın bağ evine gitmesiyle ortaya çıktı. Köpeğin içinde bulunduğu tel örgünün parçalandığı ve köpeğin tel örgü dışında cansız bir vaziyette yattığını gören Dalkoparan, köpeğinin boyun altından göğsüne doğru bıçaklandığını fark etti. Olayı jandarmaya bildiren ve köpeğini bir veterinere götüren Dalkoparan, hayvanın en fazla iki gün önce öldürülmüş olabileceğini öğrendi.
Eroinden bayılmış halde bulunan köpeğe yeni bir ev bulundu
16 santim derinliğinde 4 santim çapında muhtemelen bir ekmek bıçağıyla kalbine doğru aldığı darbeyle öldürülen köpeğinin 22 Şubat 2011 tarihinde doğduğunu ve o günden beri kendisinde olduğunu kaydeden Dalkoparan, bu vahşeti işleyenlerin insan olamayacağını ve sorumlularının cezasız kalmamasını istedi. Ömrünün sonuna kadar bu vahşeti işleyecek olan kişi veya kişilerin peşinde olacağını dile getiren Dalkoparan suçluların bulunmasını istedi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA... İlk duruşma bugün! Mattia Ahmet Minguzzi'nin mezarına saldırı düzenlendi...
'Yetimhanelerde büyüdü' Osmanlı torununa onur madalyası
SON DAKİKA! Grand Kartal Otel Yangını Bilirkişi Raporu: 'Ayrıcalıklı Misafirler' İçin 78 Kişi Hayatını Kaybetti
SON DAKİKA! 31 İle Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı: AFAD'dan Turuncu ve Sarı Kodlu Alarm!
Bakan Kurum'dan 'Yarısı Bizden' paylaşımı: Eski binaları artık görmeyeceğiz