hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MALATYA VE ELAZIĞ’DA OKULLAR TATİL Mİ? Son dakika… Deprem sonrası ilk açıklama!

    MALATYA VE ELAZIĞ’DA OKULLAR TATİL Mİ Son dakika… Deprem sonrası ilk açıklama
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Merkez üssü Malatya olan 5.9 şiddetindeki depremin ardından beklenen açıklama geldi. Çevre illerde de hissedilen deprem sonrasında “okullar tatil olacak mı?” sorusu gündem oldu. Peki, Malatya ve Elazığ’da okullar tatil mi? İşte detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    16 Ekim 2024 Çarşamba günü Malatya’da meydana gelen 5.9 şiddetindeki deprem Kahramanmaraş, Gaziantep ve Elazığ’dan da hissedildi. Şiddeti sarsıntı sonrasında kısa süreli panik meydana gelirken okulların durumu ise merak konusu oldu.

    MALATYA VE ELAZIĞ’DA OKULLAR TATİL Mİ?

    Malatya depremi ardından üç ilde okullar tatil oldu. 5.9'luk depremin ardından Şanlıurfa, Malatya ve Elazığ'da eğitime 1 gün ara verildi.
     

    ELAZIĞ VALİSİ CNN TÜRK'TE 

    Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu canlı yayına bağlanarak "Şu ana kadar 112’ye kadar herhangi bir ihbar yok, sadece binalardan korkup atlayan vatandaşlarımız var ama onlarla ilgili de olumsuz bir durum yok. İlk bilgilere göre herhangi bir yıkım ve can kaybı durumu söz konusu değil.

    Şu anda Elazığ’da vatandaşlarımızda çok büyük bir panik havası olmasa da binaları terk ettiler. Tüm ekiplerimiz sahada şu an." dedi. 

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow