Maden şehitleri parkı açıldı

Soma'daki faciada hayatını kaybeden 301 madenciden 51'inin ailesinin bulunduğu İzmir'in Kınık ilçesinde yaptırılan "Maden Şehitleri Parkı" törenle açıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Park, Fatih Mahallesi Doğan Sokak'ta Kınık Belediyesi'nin tahsis ettiği 850 metrekarelik alana Memur-Sen İzmir şubesinin katkılarıyla kuruldu.
Parkın açılışına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Kınık Kaymakamı Faik Oktay Sözer ve Memur-Sen İzmir Şube Başkanı Abdürrahim Şenocak da katıldı.
Etyemez, "Bu acı ülkemizin başına gelmiş en büyük felaketlerin başında yer alıyor. Onlar orada alın terleriyle ailelerin rızkını kazanırken şehit oldular. Ama bizlerin bu faciadan ders çıkarmamız lazım" diye konuştu ve protokol üyeleriyle kurdelayı keserek parkın açılışını yaptı.
Parkı gezen Etyemez, madenci ailelerinin sorunlarını da dinledi.
Vücut su kıtlığı çektiğinde ne olur?
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak alarmı!
RESİMLİ BAYRAM MESAJLARI: Ramazan Bayramı En Güzel, Yeni, Anlamlı, Dualı, Ayetli, Hadisli Ramazan Bayramı Mesajları!
Narin Güran'ın mezarını ziyaret eden arkadaşları şeker ve çiçek bıraktı
'Ölüler Kıraathanesi' olarak biliniyor: Bu bayramda da gelenek bozulmadı
RESİMLİ BAYRAM MESAJLARI 2025 | WhatsApp ve Instagram’da paylaşabileceğiniz sevgiliye, arkadaşa, anne ve babaya özel resimli bayram mesajları