Küçük Handan keçi otlatırken kayboldu

Tokat’ın Erbaa ilçesinde babaannesiyle keçi otlatmaya giden 10 yaşındaki Handan Yıldız kayboldu.
İstanbul'dan oturan Güven-Yeter Yıldız çiftinin iki çocuğundan biri olan Handan Yıldız, yaz tatili için Erbaa'ya 32 kilometre uzaklıkta bulunan babaannesi Meryem Yıldız'ın yanına geldi. Tatilinin bir kısımını burada geçirmek isteyen Handan Yıldız, dün öğle saatlerinde babaannesiyle birlikte Yeşilırmak kenarında keçi otlatmaya başladı. Babaanne Yıldız, keçileri otlattığı sırada torununu kısa süre yalnız bıraktı ancak geri döndüğünde bulamadı.
Ailenin ve köylülerin yaptığı aramadan sonuç alınamayınca durum Erbaa İlçe Jandarma ekipleri ve Tokat İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerine bildirildi. Jandarma ve AFAD ekipleri küçük kızı bulmak için arama kurtarma köpekleriyle Yeşilırmak kenarında ve ormanlık alanda arama çalışması başlattı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Milyonlarca sürücüyü ilgilendiriyor! Yapmayanların ehliyeti iptal edilecek
Prof. Dr. Ateş'ten 'deprem' açıklaması: "250-300 yıl beklemiyoruz"
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
29 NİSAN İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 85 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama
Katiliyle aynı karede! Önce cinayeti itiraf etti ardından 'O benim dostumdu' dedi