Koronavirüse yakalanan Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu, son durumunu açıkladı

Koronavirüs tedavisi gören Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Şu an kendimi ilk güne oranla daha iyi hissediyorum" dedi
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Yeni tip koronavirüse yakalanan Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
"Şu an kendimi ilk güne oranla daha iyi hissediyorum" diyen Maçoğlu, "Doktorlar ve sağlık emekçisi arkadaşlarımız çok iyi bir tedavi süreci uyguladı. Bütün doktorlara, sağlık emekçilerine burada tedavi gören hastalara gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte yüreği bizimle, ailemle olan herkese sonsuz teşekkür..." dedi.
Maçoğlu, 22 Haziran'da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve tedavisinin başladığını duyurmuştu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şanlıurfa’da Feci Kaza: 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Ölü!
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi