hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kolonları patlayan iş yerinin sahibinden akılalmaz istek! 'Vicdanım el vermiyor'

    Kolonları patlayan iş yerinin sahibinden akılalmaz istek Vicdanım el vermiyor
    expand
    KAYNAKİHA

    Bahçelievler Yenibosna'da bulunan bir binanın bodrum katındaki kolonlar patladı ve deniz kabukları ortaya çıktı. Kolonlardaki bu durum, geçtiğimiz pazar günü Küçükçekmece'de yıkılan binayı akıllara getirdi. Güçlükle ayakta duran binadaki dükkan sahibinin isteği ise 'Pes' dedirtti...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bodrum katta kiracı olarak bulunan Zeki Yalçın, kolonların patlaması ve el değdiğinde bile dökülmesi üzerine durumu iş yeri sahibine bildirdi. Ancak iş yeri sahibi, önlem almak yerine kiracısından zam talep etti. Can güvenliği nedeniyle iş yerini tahliye eden Yalçın, anahtarı iş yeri sahibine teslim etmek istedi.

    Ancak iş yeri sahibi, Yalçın'dan patlayan kolonların üzerini sıva ile kapatıp boyatmasını istedi. Yalçın, bunun binada yaşayan herkes için tehlikeli olacağını belirterek bu talebi reddetti. İş yeri sahibi ise kiracıyı mahkemeye vereceğini belirterek, çürük binanın altına kiralık tabelası astı. 

    Bodrum katta kiracı olarak bulunan Zeki Yalçın, kolonların patlaması ve el değdiğinde bile dökülmesi üzerine durumu iş yeri sahibine bildirdi. Ancak iş yeri sahibi, önlem almak yerine kiracısından zam talep etti. Can güvenliği nedeniyle iş yerini tahliye eden Yalçın, anahtarı iş yeri sahibine teslim etmek istedi. Ancak iş yeri sahibi, Yalçın'dan patlayan kolonların üzerini sıva ile kapatıp boyatmasını istedi. Yalçın, bunun binada yaşayan herkes için tehlikeli olacağını belirterek bu talebi reddetti. İş yeri sahibi ise kiracıyı mahkemeye vereceğini belirterek, çürük binanın altına kiralık tabelası astı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kolonları patlayan iş yerinin sahibinden akılalmaz istek Vicdanım el vermiyor

    "DENİZ KABUKLARI ORTAYA ÇIKTI"
    Zeki Yalçın, binada uzun yıllardır sorunlar yaşandığını ve durumu defalarca iş yeri sahibine bildirdiğini söyledi. Yalçın, "Biz burada kiracıyız ve taşındıktan iki üç yıl sonra sorunlar başladı. Durumu iki yıldır dükkan sahibine bildiriyoruz. Geçen yıl da çatlakları fark ettim ve onlara söyledim. Ancak bana boyayarak düzeltmemi söylediler. En son iş yerini boşalttık. Anahtarı teslim etmek istediğimizde ise çatlakları kapatarak teslim etmemi istediler. Bu çatlaklar varken bunu nasıl yapayım? Kolonlar kendi kendine dökülüyor ve deniz kabukları ortaya çıkıyor. Bunu kapatıp verirsem burada yaşayan insanlar ne yapacak? Vicdanen bunu yapamam. Üst kattaki esnaf arkadaşımı da durumu bildirdim. Her yağmurda burayı su basıyor. Mahkemeye vereceğini söylüyor, ancak burası tehlikeli. Küçükçekmece'de bina çöktü, yetkililer burasıyla ilgilenmeli" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kolonları patlayan iş yerinin sahibinden akılalmaz istek Vicdanım el vermiyor

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow