Klimalar bozulunca Bakan Tüfenkci konuşmasını yarıda kesti
Kocaeli Ticaret Odası'nda iş adamlarıyla bir araya gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, salonda klimaların bozulması nedeniyle konuşmasını kısa kesmek zorunda kaldı.
Haberin Devamı
/

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Kocaeli Ticaret Odasında üyeler, meslek komiteleri ve iş adamları ile toplantıda bir araya geldi.
/

Toplantıya Bakan Tüfenkci’nin yanı sıra Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karasomanoğlu, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, KOTO Başkanı Necmi Bulut, ilçe belediye başkanları, oda üyeleri, iş adamları ve il protokolü katıldı.
Haberin Devamı
/

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, toplantıda bir konuşma yaptı.
/

Klimalar bozulunca konuşmasını bitirmek zorunda kalan Bakan Tüfenkci, “Herhalde şanstan Kocaeli Ticaret Odası'nın böyle sıcaktan klima sisteminin bozulmasını başkan ve sizler de öngöremezdiniz. Daha fazla konuşursam salonda insan kalmaz. Onun için burada bitireyim” diyerek sözlerini tamamlayınca salondakiler kahkahalar eşliğinde Bakan Tüfenkci’yi alkışladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı