hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kırıkkale bayram namazı saat kaçta 2024? Kırıkkale Kurban Bayramı namazı vakti...

    Kırıkkale bayram namazı saat kaçta 2024 Kırıkkale Kurban Bayramı namazı vakti...
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Kırıkkale bayram namazı saati, cemaatle bayram namazını kılmak isteyenler tarafından sorgulanıyor. Diyanet 2024 Kurban Bayramı namazı vakitleri il il olarak belli oldu. İllere ve tarihe göre güneş doğum vakti farklılık gösterdiği için bayram namazı vakti de her yıl değişiyor. Peki, Kırıkkale bayram namazı saat kaçta 2024? İşte Diyanet bilgilerine göre Kırıkkale Kurban Bayramı namazı vakti...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kırıkkale bayram namazı saati mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle gündemde yer alıyor. 2024 yılı Kurban Bayramı namazı 16 Haziran Pazar günü kılınacak. Kurban Bayramı namazı, her yıl Kurban Bayramı'nın birinci günü sabah namazından sonra güneş doğduktan sonra kılınan iki rekatlık bir namazdır. 2 rekat olarak, toplam 9 tekbir ile kılınır. Bayram namazı, bayramın şükrünü eda etmek ve Allah'a şükretmek için kılınır.

    KIRIKKALE BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA 2024?

    Kırıkkale'de 2024 yılı Kurban Bayramı namazı, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın belirlemiş olduğu vakitlere göre 16 Haziran Pazar günü sabah saat 05:52'de kılınacak. Bayram namazı, İslam dininde iki büyük bayram olan Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı sabahlarında cemaatle kılınan özel bir namazdır. İslam kültüründe bayram namazının önemli birçok yönü bulunmaktadır.

    İL İL BAYRAM NAMAZI VAKİTLERİ İÇİN TIKLAYIN

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow