Kendi araçlarından "FG" plakalarını söktüler

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in adının baş harflerini çağrıştırdığı gerekçesiyle 'FG' harf grubu plakaların toplatılmasına yönelik yayınladığı genelge, Rize'nin Ardeşen lçesinde bu durumdaki araç sürücülerini sevindirdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Önceki yıllarda 'FG' harf grubu ile 999 kişi adına araç plakası düzenlenen Ardeşen İlçesi'nde, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 'FG' harf grubu plakaların toplatılmasına yönelik genelgesi ile bazı kişiler uygulamayı beklemeden araçlarının plakalarını söktü.
Plakaların değiştirilmesi yönünde alınan kararın doğru bir uygulama olduğunu belirten yöre sakinleri, karardan memnun kaldıklarını dile getirdi.
Yöre sakinlerinden İsa Duysak, "Fetullah Gülen ile ilgili ülkede ne varsa kaldırılsın, söküp atılsın" derken Eyüp Navdar da, "Terör örgütü elebaşını çağrıştıran ne varsa söküp atılsın. Çok doğru bir uygulama" diye konuştu. Cemil Aşık ise, "Ülkeye ihanet eden bir kişinin isminin baş harflerinin plakalardan kaldırılması iyi oldu" ifadelerini kullandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
RESİMLİ BAYRAM MESAJLARI: Ramazan Bayramı En Güzel, Yeni, Anlamlı, Dualı, Ayetli, Hadisli Ramazan Bayramı Mesajları!
Narin Güran'ın mezarını ziyaret eden arkadaşları şeker ve çiçek bıraktı
'Ölüler Kıraathanesi' olarak biliniyor: Bu bayramda da gelenek bozulmadı
RESİMLİ BAYRAM MESAJLARI 2025 | WhatsApp ve Instagram’da paylaşabileceğiniz sevgiliye, arkadaşa, anne ve babaya özel resimli bayram mesajları
Gelenek bozulmadı: 1 kilometrelik bayramlaşma kuyruğu