Karton bomba paniği

Bursa’da bir market önüne bırakılan dinamit lokumu görünümündeki karton maket, bomba şüphesiyle çevredekiler arasında paniğe neden oldu. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı bölgede, bomba imha uzmanlarının yaptığı incelemede maketin, kartondan yapılmış olduğu anlaşıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Merkez Osmangazi İlçesi, Hamzabey Mahallesi 2. Alan Sokak önündeki bir marketin önüne bırakılan dinamit lokumu görünümündeki karton maket, mahalle sakinlerini korkuttu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı.
Polis, yaya ve araçların caddeden geçişini engellerken, olay yerine gelen bomba imha uzmanı ekipleri yaptıkları incelemede, paketin kartondan yapıldığı belirlendi. Mahalle sakinleri rahat bir nefes alırken, çevredeki esnaf, "Maketi görünce çok korktuk. Dinamit zannettik ve hemen polise haber verdik. Polis, dinamit olmadığını söyleyince rahat bir nefes aldık" dediler. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
19 yıl önce ailesiyle gittiği piknikte kaybolmuştu... Yapay zeka ile canlandırılan fotoğrafıyla arıyorlar
Şehide veda! Gözyaşlarıyla toprağa verildi
Sanal Medyada Fenomen Oldu, Şimdi Satışta: 'Ormandaki Yalnız Ev' Yeni Hikayesini Bekliyor!
HABER... Kanlı Hesaplaşma: Sanal Medyada Başladı, Sokakta Son Buldu
Adalet Bakanlığı sözleşmeli mühendis alımı ne zaman, şartları neler?