hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kan donduran kadın cinayeti: Genç kıza 'kadın profiliyle' tuzak kurmuş!

    KAYNAKCNN TÜRK

    Kan donduran kadın cinayeti İstanbul Beylikdüzü'nde meydana geldi. Katil 23 yaşındaki 1 çocuk annesi Erva Raziye'yi temizlik için evine çağırdı. Boğup öldürdüğü genç kızın cesedini derin dondurucuya koyup parça parça 3 gün boyunca inşaat boşluğuna attı. Korkunç cinayetin ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ anlattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    PARÇALADIĞI CESEDİ POŞETLERLE İNŞAAT BOŞLUĞUNA ATMIŞ

    İstanbul'da kayıp başvurusu yapılan 23 yaşındaki Erva Raziye'nin bulunması için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri genç kızın en son gittiği adresi tespit etti. Evde bulunan şüpheli genç kızı boğarak öldürdükten sonra parçalara ayırdığını ve poşetlerle bir inşaatın içinde bulunan kuyuya attığını belirtti. Olay yerine giden polis parçalanmış cesedi buldu.

    İstanbul'da yaşayan 23 yaşındaki Erva Raziye Asar adlı genç kız işe gidiyorum diye çıktığı evine bir daha dönmedi. Bunun üzerine ailesi emniyete giderek kayıp başvurusunda bulundu. 20 Haziran'da yapılan kayıp başvurusunun ardından İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri evlere temizliğe giden Erva Raziye'nin internet uygulaması üzerinden temizlik için çağrıldığını tespit etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BOĞARAK ÖLDÜRÜP PARÇALARA AYIRDIM

    En son temizlik için çağrılan yerde çalışmalarını sürdüren Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri F.D adlı kişinin evine gittiğini tespit etti. Gözaltına alınan F.D ifadesinde, "Temizlik için çağırdım. Aramızda tartışma çıktı. Boğarak öldürdüm. Sonra da baş, kol, gövde ve bacaklarını parçalara ayırarak 6 ayrı poşete koydum. Sonra da inşaat alanına attım" dediği öğrenildi.

    İŞ YERİNDE SAKLADI

    Kayıplar Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan bir markette güvenlik olarak çalıştığı öğrenilen F.D'nin, genç kızı öldürdükten sonra parçalara ayırdığı cesedi bir kutu içerisinde iş yerindeki buzdolabında sakladığı öğrenildi. İş yeri çalışanlarının şüphelenmesi sonrası da inşaat alanındaki kuyuya attığı öğrenildi.

    CİNAYETTEN SABIKALI ÇIKTI

    Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Büro Amirliği'nde sorgulanan F.D'nin 2007 yılında işlediği bir cinayetten dolayı cezaevine girdiği ve denetimli serbestlikle kovid zamanı 2021 yılında cezaevinden çıktığı öğrenildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow