hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kabine Toplantısı ne zaman, bugün var mı? Kabine gündemi konuları 2 Temmuz 2024

    Kabine Toplantısı ne zaman, bugün var mı Kabine gündemi konuları 2 Temmuz 2024
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Genellikle iki haftada bir yapılan Kabine Toplantısı'nın bugün olup olmadığı merak ediliyor. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanlığı günlük programı takip ediliyor. Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak olan Kabine Toplantısı'nda, Türkiye'nin iç ve dış siyasi meseleleri ile ekonomideki son durum ele alınacak. Temmuz ayıyla beraber, memur ve emekli zammının ele alınması için beklentiler artarken, gözler Beştepe'ye çevrildi. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta, bugün var mı? İşte detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cumhurbaşkanlığı günlük programında Kabine Toplantısı detayı kontrol ediliyor. Son olarak 4 Haziran tarihinde gerçekleşen Kabine Toplantısı ardından araya bayram tatili girdi. Son toplantıda bayram tatili, yargıda düzenlemeler, enflasyonla mücadele gibi konulara değinildi. Genellikle iki haftada bir yapılan Kabine Toplantısı, zaman zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun programı nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmektedir.

    KABİNE TOPLANTISI BUGÜN VAR MI?

    Yeni haftanın gelişiyle birlikte yeni Kabine Toplantısı'nın tarihi merak ediliyor. Kabine, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak. Türkiye'nin iç ve dış siyasi meselelerine ilişkin birçok konunun ele alınacağı toplantıdaki ana gündem maddesi ise 3 Temmuz'da açıklanacak enflasyon rakamları olacak.

    KABİNE TOPLANTISI KONULARI

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantıda 9. yargı paketi, torba yasa, memur ve emekli zammı gibi konu başlıklarının masaya yatırılması bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow