hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kabine Toplantısı ne zaman, bugün mü? 28 Ekim Kabine kararları ve sonuçları!

    Kabine Toplantısı ne zaman, bugün mü 28 Ekim Kabine kararları ve sonuçları
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Türkiye'nin iç ve dış siyasi gündemi ile ekonomideki son durumun ele alındığı Kabine Toplantısı kritik gündemi değerlendirmek üzere bugün Beştepe’de toplanıyor. Kabinede, 2025 yılı bütçesi, orta vadeli programın yansımaları ve enflasyonla mücadeleye dair ayrıntıların da ele alınması bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeni haftaya girilmesiyle beraber Kabine'nin bu haftaki toplantı detayları araştırılmaya başlandı. Kabine, önemli başlıkları görüşmek üzere 28 Ekim Pazartesi günü toplanacak. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantının saat 15.00 civarı başlaması bekleniyor. Türkiye'nin yakından takip ettiği Kabine Toplantısı kararları ve sonuçları toplantının hemen bitiminde duyuruluyor.

    KABİNE TOPLANTISI KONULARI

    Toplantıda TUSAŞ'a dönük düzenlenen terör saldırısı ve saldırının ardından yürütülen operasyonlar masada olacak. Enflasyonla mücadele ve alım gücünün artırılması için ekonomi alanında alınacak tedbirler de masada olacak. Kabinede ayrıca İstanbul'da yenidoğan bebeklerin bulunduğu yoğun bakım ünitelerini ticarethane haline getiren suç örgütü 'yenidoğan çetesi'ne yönelik son gelişmelerin de değerlendirilmesi bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow