Jandarma subayına katalogdan kadın deniz subayı eş seçtirmişler

Trabzon'da 22 subayın gözaltına alındığı FETÖ soruşturmasında gözaltına alınan kadın denizci subayın, jandarma üsteğmeni olan eşiyle, örgütün katalogu aracılığıyla evlendirildiği öne sürüldü.
Trabzon'da FETÖ'nün TSK içindeki kripto yapılanmasına dahil oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 22 subayın ifadeleri, bazı subayların örgütün katalogları ile evlendirildiklerini ortaya koydu.
'FETÖ'cülerin yöntemine benziyor'
Sorguları, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde süren gözaltındaki 22 şüpheliden kadın olan Deniz Üsteğmen S.A.'nın, FETÖ/PDY terör örgütünün katalogları ile Jandarma üsteğmen B.A. ile evlendirildiği ortaya çıktı. Jandarma üsteğmen B.A.’nın da bu bilginin ortaya çıkmasıyla gözaltına alındığı öğrenildi.
Geçtiğimiz Cuma günü Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerinin Trabzon merkezli 13 ilde ve KKTC’de TSK mensuplarına yönelik düzenlediği FETÖ/PDY Operasyonları’nda 1 öğretmen ile çeşitli rütbelerde 23 subay ve astsubay gözaltına alınmıştı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Belgrad Ormanı didik didik aranıyor! Ece Gürel'in çantası, telefonu ve montu bulundu
Gerekçeli karar açıklandı... Sıla bebeğin ölümündeki kan donduran detaylar ortaya çıktı!
Kocasını, kızının nişanlısına öldürttü!
Belgrad Ormanı'nda kaybolduğu düşünülen Ece Gürel'in çantası, telefonu ve montu bulundu
Sopa ve çekiçli cinayetin yeni görüntüleri dava dosyasında