hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İYİ Parti bu hafta kampa giriyor! Yeni yol haritası belirlenecek

    KAYNAKCNN TÜRK

    İYİ Parti, bu hafta Afyonkarahisar’da kampa giriyor. İki gün sürecek kampta, partinin yeni yol haritası da belirlenecek. Ayrıca ekonomiden , iç siyaset ve dış politikaya kadar Türkiye’nin gündemindeki tartışma ve başlıkların da ele alınması bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İYİ Parti, Afyonkarahisar'da 12-14 Temmuz tarihleri arasında İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu başkanlığında istişare kampına giriyor. Milletvekilleri, Genel İdare Kurulu üyeleri ve başkanlık divanı üyelerinin katılacağı kamp, Dervişoğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayacak. Birçok konu başlığı ele alınacak.

    Programda, 31 Mart'ta yapılan yerel seçim sonuçları değerlendirilecek. İç siyasete ilişkin gündemdeki başlıklar, yeni anayasa tartışmaları ile sığınmacılar başlığı ele alınacak. Kampta, Göç Politikaları Başkanlığı'nca bir sunum yapılması da bekleniyor.

    Ayrıca teşkilat işleri, medya tanıtım ve mali işleri başkanlıklarınca da programda bir sunum gerçekleştirilecek. Kampta, 2028 seçimlerine hazırlık çerçevesinde izlenecek yeni yol haritasının belirlenmesinin yanı sıra, 31 Mart’ta yapılan yerel seçim sonuçları değerlendirilecek.

    Partinin, Meclis Grup Başkanlığı'nca meclis faaliyet ve çalışmaları hakkında ise katılımcılara bilgi verilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow