hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbullular bugün şemsiyesiz dışarı çıkmayın! Bu geceden itibaren sağanak geliyor! ''Uçuşlar bile iptal oldu''

    İstanbullular bugün şemsiyesiz dışarı çıkmayın Bu geceden itibaren sağanak geliyor Uçuşlar bile iptal oldu
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son dakika açıklaması yayımlandı. İstanbul'da bu geceden itibaren sağanak yağış etkili olacak. Sağanak yağış Cuma sabahı etkisini giderek artıracak. Sabiha Gökçen Havalimanındaki bazı uçuş seferleri iptal edilirken uzmanlar şemsiyesiz dışarı çıkılmaması gerektiğini hatırlattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yeni bir uyarı yayımladı. Birçok uçuş seferi iptal edilirken sabah saatlerinde evlerinden işe gidecek olan vatandaşlar için şemsiyesiz dışarı çıkmayın uyarıları da geldi. Peki ama yağışlar kaçta başlıyor?

    Meteoroloji tarafından yayımlanan açıklamada, ''Bu gece saatlerinden itibaren kuzey ve iç kesimleri başta olmak üzere İstanbul'da Cuma sabah saatlerinden itibaren Kocaeli ve Sakarya'da yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar, küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.'' cümleleri yer aldı. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow