İstanbul'da helikopter ve 'Uzi' destekli 'Huzur İstanbul' denetimi

İstanbul genelinde Emniyet Müdürlüğü tarafından eş zamanlı olarak 'Huzur İstanbul' denetimi gerçekleştirildi. Helikopter destekli denetimde durdurulan araçlar didik didik arandı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü il genelinde eş zamanlı olarak 'Huzur İstanbul' denetimi yaptı. Denetime, Asayiş Şube Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlükleri, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme, Havacılık, Narkotik Suçlarla Mücadele, Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekipleri ve Özel Harekât ekipleri katılım sağladı. Kadıköy'de denetim noktasında durdurulan araçlarda detaylı bir şekilde arama yapıldı.
NARKOTİK KÖPEĞİ UZİ'DE ARAMA YAPTI
Araçlarda bulunan sürücü ve yolcuların Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu gerçekleştirildi. Polis helikopterinin havadan destek verdiği denetimde 'Uzi" isimli narkotik köpeği de araçlarda arama yaptı.
ARAÇLAR DİDİK DİDİK ARANDI
Denetim yapılan noktalardan biri de Taksim Meydanı oldu. Ekipler tarafından durdurulan araçlar didik didik aranırken, narkotik köpeği Kobe'de araçlarda uyuşturucu madde aradı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şanlıurfa’da Feci Kaza: 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Ölü!
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi