hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul'da bayram trafiği

    İstanbulda bayram trafiği
    expand

    Ramazan Bayramı tatiline 2 gün kala İstanbul'da trafik yoğunluğu başladı. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde de trafik akıcı olmasına rağmen zaman zaman yoğunluk yaşanıyor. İstanbul'da sürücüler, 33 kilometrelik Bahçeşehir - FSM Köprüsü arasındaki mesafeyi 3 saatte kat edebiliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla İstanbul'un birçok bölgesinde trafik yoğunluğu arttı.

    Avrupa'dan Anadolu'ya geçiş istikametinde TEM otoyolu Mahmutbey gişelerden, Anadolu Yakası Kozyatağı D-100 bağlantısına kadar trafik sıkıştı.

    Anadolu Yakası'nda ise TEM otoyolu Çamlıca gişeleri önünde uzun araç kuyrukları oluştu.

    Avrupa'dan Anadolu'ya geçişte arabalı vapuru kullanmak isteyenler de Zeytinburnu-Sirkeci istikameti sahil yolunda yoğunluğa neden oldu.

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri, herhangi bir kazanın yaşanmaması için kentin çeşitli noktalarında güvenlik tedbiri aldı.

    FSM Köprüsü'nde de zaman zaman yoğunluk yaşanıyor.

    İstanbul'un içinde ise trafik kilitlenmiş durumda.

    Asıl yoğunluğun ise yarın başlayacak tatille birlikte yaşanması bekleniyor.

    İstanbul'da sürücüler 33 kilometreyi 3 saatte geçebiliyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Öğleden sonra başlayan ve akşam saatlerinde yoğunlaşan bayram trafiği İstanbul'da yolları felç etti. Bahçeşehir'den yola çıkan sürücüler, TEM Otoyolu üzerinden Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne tam 2 saat 57 dakikada ulaşabiliyor. Sürücüler, 9 kilometrelik Tekstilkent-Hasdal arasını ise 81 dakikada kat ediyor.
    Bayram tatili için yola çıkan İstanbullular dün akşamdan itibaren trafiği kilitledi. Yoğunluk bugün de devam etti. Saat 16.00'dan sonra TEM Otoyolu'nun Ankara yönünde trafik durma noktasına geldi. Sürücüler adım adım ilerleyebildi.

    Trafik ölçüm istasyonlarından derlenen bilgiye göre, saat 18.00 itibariyle, sürücüler 33 kilometrelik Bahçeşehir-FSM Köprüsü arasındaki mesafeyi 3 saatte kat edebildi.

    En yoğun bölge ise Tekstilkent-Hasdal arası oldu. Sürücüler 9 kilometrelik bu mesafeyi tam 81 dakikada alabildiler.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow