İstanbul’da 23 Nisan coşkusu
Tüm yurtta olduğu gibi İstanbul’da da 23 Nisan coşkuyla kutlandı. Meydanlarda çocukların neşesi vardı. Çok sayıda kişi ellerinde Türk bayrakları ile kutlamalara katıldı.
Halay çektiler, atabarı oynadılar. Bugünün küçükleri, yarının büyükleri Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Tüm yurtta olduğu gibi İstanbul’da da 23 Nisan neşeyle kutlandı.
Bağcılar’dan Bakırköy’e, Üsküdar’dan Arnavutköy’e kadar İstanbul’un ilçelerinde meydanlar kalabalıktı. Çok sayıda kişi çocuklarını alıp ellerinde Türk bayraklarıyla birlikte kutlama yapılan adreslerin yolunu tuttu.
Palyaçolar da rengarenk kıyafetleriyle etkinlik alanlarında çocukları eğlendirdi.
Kimi çocuklar kendilerine ayrılan etkinlik alanlarında ter döktü. Çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker ikram edildi.
Ayrıca kıyılarda Deniz Kuvvetleri tarafından 23 limanda 23 gemi ziyarete açıldı. TCG Salih Reis Dolmabahçe açıklarındaydı.
Gün boyu meydanlardaki coşku akşam konserleri ile devam etti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Özel Sağlık Sigortası Hayal Kırıklığına Dönüştü: Genç Adam Ölümle Burun Buruna
HABER... Her satırı kan dondurdu! Şişli'deki vahşetin detayları ortaya çıktı: Cinayetin nedeni belli oldu
Erdoğan'ın CHP'ye uyarısı ve net mesajı! Abdulkadir Selvi yazdı
Hayatı boyunca dedesi olarak bildi! Ölüm döşeğinde gerçeği itiraf etti
Togg'dan sıfır faizli destek! Tarih uzatıldı