İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu
9 günlük Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde, tatil bölgelerinde ve yurtdışında geçirmek isteyenlerin yolculuğu sürüyor. İstanbul Havalimanı'nda da arife günü bayram yoğunluğu yaşandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kimi memleketine kimi ise tatil beldelerine gidiyor.
9 günlük tatil için binlerce kişi yollara çıktı. Kimileri özel araçlarıyla yolculuk yaparken kimileri de otobüs ve uçakları kullandı. İstanbul Havalimanı'nda yoğunluk yaşandı.
Terminal binası girişindeki x-ray kontrol noktalarında kuyruk oluştu. Çocuklu aileler ise uçuş saatlerini beklerken aktivite alanına yakın noktalarda vakit geçirdi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Milyonlarca sürücüyü ilgilendiriyor! Yapmayanların ehliyeti iptal edilecek
Prof. Dr. Ateş'ten 'deprem' açıklaması: "250-300 yıl beklemiyoruz"
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
29 NİSAN İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 85 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama
Katiliyle aynı karede! Önce cinayeti itiraf etti ardından 'O benim dostumdu' dedi