hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İmamoğlu'na ''Emekli'' protestosu: ''Oraya getirmesini bildiysek, indirmesini de biliriz.''

    KAYNAKCNN TÜRK

    İstanbul'dan Ankara'ya giden bir emekli, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem, İmamoğlu'nun emeklilere yıllık 10 bin lira “Pazar desteği” vaadini yerine getirmediğini belirterek pankartlı protesto düzenledi. Emekli, İmamoğlu’na “"seni oraya getirmesini bildiysek, indirmesini de biliriz" diyerek seslendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BİR EMEKLİ CHP GENEL MERKEZİNDE EYLEM YAPTI

    İmamoğlu, ''Tek emekli maaşı ile geçinen emeklilere geçinen hanelere 10 bin TL pazar desteği vereceğiz 10 bin TL… Tek emekli maaşı giren evlere halk ekmekten bir ekmek bedava vereceğiz.'' ifadelerini kullanmıştı.

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 31 Mart yerel seçimleri öncesi emeklilere 10 lira pazar desteği vermek vaatlerinden biriydi. Bir emekli ise, İmamoğlu’nun vaadini yerine getirmediği gerekçesi ile İstanbul'dan Ankara'ya gitti, CHP Genel Merkezi önünde protestoya başladı;

    İmamoğluna Emekli protestosu: Oraya getirmesini bildiysek, indirmesini de biliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Emekli vatandaş, ''Mart seçimlerinde yerel seçimlerde emeklilere 10 bin lira pazar parası vereceğim dedi, vadetti. Her gün bir ekmek vereceğim dedi. 7 ay oldu seçim bitti, bir şey görmedik.'' dedi.

    "İMAMOĞLU VAADİ 10 BİN TL'Yİ VERMEDİ"

    Emeklinin elinde o pankartta ''Seçimde emekliye vaat ettiğiniz söz verdiğiniz 10 bin TL pazar parasını almaya geldim” yazan pankart da vardı.

    Vatandaş, ''Kendisi beraber çalıştığı herkesi bir yerlere yerleştirdi. Gönüllerini yaptı. DEM Parti'nin bile yaptı ama emeklinin yapamadı. Biz emekliler seni oraya getirmesini bilmişsek indirmesini de biliriz.'' şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow