İhraç edilen emniyet müdürüne sokak ortasında dayak

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen 3'cü sınıf Emniyet Müdürü Güvenç Erdoğan, tartıştığı Ramazan Ç. adlı kişiden sokak ortasında dayak yedi. Gözaltına alınan Ramazan Ç., eski emniyet müdürünün kendisini tehdit ederek Kosova'ya kaçırmasını istediğini ileri sürdü. Gözaltına alınan Ramazan Ç., serbest bırakıldı.
Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen 3'cü sınıf Emniyet Müdürü Güvenç Erdoğan, tartıştığı Ramazan Ç. adlı bir kişi tarafından sokak ortasında tekme tokat dövüldü.
İntihara sürükleyen tecavüzün şüphelisi yakalandı
Olay, Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan 19 Mayıs Mahallesi'nde dün meydana geldi. İddiaya göre daha önce Samsun-Çarşamba Havalimanı Şube Müdürü görevinde bulunan ve FETÖ/PDY soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen 3'cü sınıf Emniyet Müdürü Güvenç Erdoğan, tartıştığı Ramazan Ç. adlı bir kişi tarafından sokak ortasında tekme tokat dövüldü.
Genç kadın hırsızlık yaparken ev sahibine yakalandı
Olayı haber alan polis ekipleri Ramazan Ç.'yi gözaltına alırken, meslekten ihraç edilen eski müdür Güvenç Erdoğan'ı da ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderdi.
FETÖ'den tutuklanan babasını görmeye giden kadın gözaltına alındı
Sosyal medyada yayınladı
Bu arada kavga görüntüsünüı Ramazan Ç.'nin tanıdıklarının sosyal medyaya yükledikleri, ancak bir süre sonra bunların yayından kaldırıldığı belirtildi. Ramazan Ç., polise verdiği ifadede "Güvenç Erdoğan, yanıma geldi. Kendisini Kosova'ya kaçırmamı istedi. Aksi takdirde Kosova'da bulunan ailemin zarar görebileceğini belirtti. Bu nedenle tartıştık" dedi.
Güvenç Erdoğan ise Ramazan Ç.'nin çağırdığını ve kendisini daha önce görev yaptığı Kosova'ya göndermek istediğini belirtmesi üzerine yanına gittiğini iddia etti. Erdoğan'ın hastanede ki tedavisinin devam ettiği öğrenilirken, Ramazan Ç. İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Beşiktaş’ta kafede çıkan yangın söndürüldü
Kazada Arabaları Takla Attı! Yürek Burkan An: Yaralılar El Ele Umutla Bekledi
Avcılar'da maç sonrası kavga: Stadyumun cam kapısını kırdılar
Taksim’de gece kulübüne 'Haraç' saldırısı; silah sesini torpil sesiyle gizlediler
İran’ın Savunma Teknolojisi Hırsızlığı Endişesi: Türk Firmalarına Kritik Uyarı