HDP'den Buldan'ın "İç Güvenlik Paketi" sözlerine düzeltme

Halkların Demokratik Partisi, basında yer alan HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan'ın İç Güvenlik Paketi'ne yönelik ifadelerine ilişkin olarak bir açıklama yayımladı.
HDP Basın Bürosu tarafından yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: "Grup Başkanvekilimiz Sayın Pervin Buldan'ın İç Güvenlik Paketine dair 'AKP Grup Başkanvekilleri ve İçişleri Bakanı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde geçen maddelerin tekrar ele alınması, tekriri müzakere yöntemiyle bir daha görüşülmesi yönünde ortaklaşma sağlandı' dediği ileri sürülmüştür.
Iğdır'da bulunan Sayın Buldan, bir gazetecinin sorusu üzerine paketle ilgili bundan bir hafta önce AKP Grup Başkanvekilleri ile Meclis'te yaptıkları ve yasanın tümden geri çekilmesi veya maddelerin yeniden ele alınması önerilerini içeren görüşmeyi hatırlatmıştır. Yeni bir görüşmeden söz etmemiştir. Ancak Sayın Buldan'ın sözleri eksik ve çarpıtılarak yansıtılmış, sanki yeni bir uzlaşmaya varılmış gibi haberleştirilmiştir. Bu yönde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Paketle ilgili yeni bir durum şu an için söz konusu değildir."
Pervin Buldan'dan "İç Güvenlik Paketi bir daha görüşülecek" açıklaması
Boşandığı eşini bıçaklayıp, otomobille ezen sanığa ağır tahrik indirimi
Pervin Buldan da twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Iç güvenlik paketiyle ilgili yapılan yeni bir görüşme yok. Muhabirin sorusu üzerine daha önce yaptığımız görüşmeyi aktardım" dedi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şanlıurfa’da Feci Kaza: 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Ölü!
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi