Hakan Şükür'ün babası kanser oldu

Hakan Şükür, babası Selmet Şükür'ün kanser olduğunu sosyal medyadan duyurdu. Selmet Şükür cezaevinden şartlı tahliye edilmişti.
Twitter hesabından bir mesaj atan Hakan Şükür, 'Babam için dua istiyorum' dedi.
Ağır şeker hastası olarak girdiği c.evinden kelepçeli çıktı.Şimdi de kanser teşhisi kondu.Tedavisine başlanacak olan Babama dua edermisiniz.
— Hakan Şükür (@hakansukur) 1 Haziran 2017
15 Temmuz darbe girişimi sonrasında babası Selmet Şükür gözaltına alınmıştı. Hakan Şükür'ün babası çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak Sakarya Cezaevine gönderilmişti. Daha sonra Selmet Şükür'ün avukatları mahkemeye itirazda bulundular.
Şeker hastası olan Selmet Şükür yapılan itiraz sonrasında cezavinden tahliye edildi. Selmet Şükür elektronik kelepçeli olarak Adapazarı'ndaki evinde takip altında tutuluyor. Hakan Şükür babasının ne kanseri olduğunu açıklamazken, daha önceden hep yüksek tansiyon hem de şeker hastası raporu bulunuyordu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Alışveriş merkezinde katledilmişti: Karar verildi
Yer: Çanakkale! Tüfekle balkona çıktı dehşet saçtı! Etkisiz hale getirildi
Ece Gürel'in babası canlı yayında konuştu: Kızımı kurban ettiler
Rana'nın otopsi raporu çıktı: Boyun ve omuzunda köpek ısırığı var
15 milyon lira haraç için iş yerleri 13 kez kurşunlandı!