Gözyaşları sel oldu! Küçük Sarp, toprağa verildi
İzmir'in Foça ilçesinde meydana gelen tekne kazasında kaybolan ve yapılan arama çalışmalarıyla 23 gün sonra denizin 35 metre altında cansız bedenine ulaşılan Sarp Göksoy (7) gözyaşları arasında toprağa verildi.
Haberin Devamı
/

Eskifoça'nın Kumburnu mevkiinden 2 Ağustos'ta denize açılan ve içinde 10 kişi bulunan 'Egem' isimli tekne, Atatürk Adası yakınlarında rüzgarın da etkisiyle alabora olup, battı.
/

Teknedekilerin yardımına Sahil Güvenlik ekipleri yetişti. Ekipler, Kaan Niyazi Özerman (19), Kardelen Coşkun (17), Sude Naz Solak (14), Mustafa Güzel (29) ve teknenin sahibi de olan kaptan Adem D.'yi kurtardı. Şennur Avcı (41) ile Sermin Özerman (38), kızı Elif Naz Özerman (15) ve oğlu Çınar Ege Göksoy'un (8) ise cansız bedenlerine ulaşıldı. Sarp Göksoy ise suda kayboldu.
Haberin Devamı
/

Tekne faciasında ölenler, toprağa verildi.
/

Kayıp Sarp Göksoy için ise arama- kurtarma çalışmaları başlatıldı. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı deniz polisi dalgıçları ve İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Arama- Kurtarma ve Afet İşleri Şube Müdürlüğü Su Altı ve Su Üstü Arama Kurtarma ekiplerinin yaptığı aramalar sonucunda Sarp'ın cansız bedeni geçen salı günü denizin 35 metre altında bulundu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Göksoy için, Doğançay Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi. T
/

örene Sarp'ın babası Erdal Göksoy, dedesi Ahmet Özerman, akrabaları ve yakınları katıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Sarp'ın dedesi ve akrabaları, çocuğun mezarı başında gözyaşı döktü. Kılınan namazın ardından Aksoy'un cenazesi Doğançay Mezarlığı'nda toprağa verildi.
/

Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

/

Haberin Devamı
Haberin Devamı