hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Video Haber | Gözler Kılıçdaroğlu'nda! Özgür Özel'e rakip mi olacak?

    KAYNAKCNN TÜRK

    CHP'de Eylül ayında yapılacak tüzük kurultayının seçimli kurultaya dönüşüp dönüşmeyeceği tartışılırken, gözlerin çevrildiği isim Kemal Kılıçdaroğlu'ydu. Kılıçdaroğlu'nun seçimli kurultay için imza toplamayacağı ve CHP Genel Başkanı olma iddiasından vazgeçtiği öne sürüldü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'e rakip olacak mı?

    Kılıçdaroğlu "Yeniden kurultayda genel başkan diye aday gösterirlerse o zaman en cesurlar bir adım öne çıksın diyeceğiz."

    Video Haber | Gözler Kılıçdaroğlunda Özgür Özele rakip mi olacak

    Eylül ayında yapılacak tüzük kurultayının seçimli kurultaya dönüşüp dönüşmeyeceği tartışılırken, gözler Kemal Kılıçdaroğlu'ndaydı. Kılıçdaroğlu katıldığı bir televizyon programında adaylık sinyali verdi. Delegelerin göstermesi halinde tekrar genel başkan adayı olabileceğini belirtti;

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Elinde hançer olanlar arkamda dursunlar, soğutmasınlar." ifadelerini kullandı.

    Genel başkanlık iddiasından vazgeçti mi?

    Bu mesajların ardından "Kılıçdaroğlu, tüzük kurultayını genel başkan seçimli kurultaya dönüştürebilir" yorumları yapıldı.

    Video Haber | Gözler Kılıçdaroğlunda Özgür Özele rakip mi olacak

    Kılıçdaroğlu ile ilgili yeni iddia Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'den geldi. Selvi, Kılıçdaroğlu'nun yeniden CHP Genel Başkanı olma iddiasından vazgeçtiğini ve tüzük kurultayının seçimli kurultaya dönüşmesi için imza toplamayacağını yazdı. Gözler şimdi Kılıçdaroğlu cephesinden gelecek açıklamalarda.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow