hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gecenin Gündemi (23-07-2024/Salı)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Gecenin öne çıkan haberlerini sizler için derledik...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ALEVLER ORMANIN KIYISINA DAYANDI

    Elazığ Karakoçan'da örtü yangını çıktı. Orman yakınının gece saatlerinde başlayan yangına, bölgedeki orman işletme müdürlüğü ve belediye itfaiye ekipleri müdahale etti. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangına köylüler traktörlerle destek verdi. Onlarca hektar orman zarar gördü ve yangın güçlükle kontrol altına alındı.

    BOZULAN ARABAYI AYAKLARIYLA İTTİLER

    Ankara'da vatandaşlar bozuk aracı iterek taşıdı. Polatlı ilçesinde bozulmuş aracı yardım çağrısı üzerine arkadaşları getirdi. Aracın arkasına başka bir araç yanaştırıldı ve kaputa oturarak itildi. Tehlikeli anlar bir cep telefonuna yansıdı.

    BOYA KOVALARI ÇÖPLÜKTE YANGIN ÇIKARTTI

    Ankara Akyurt'ta çöp toplama alanında yangın çıktı. Gaz sıkışması ve atık boya kovalarının patlaması sonucu başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayıldı. İtfaiye ekipleri ve söndürme helikopterleriyle havadan müdahale yapıldı, yangın kontrol altına alındı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MİNİBÜSÇÜLERİN YOLCU KAPMA KAVGASI

    Adana'da minibüs şoförleri arasında kavga çıktı. Çukurova ilçesinde, yolcu alımı nedeniyle taş ve sopalarla yapılan kavga vatandaşların cep telefonlarına yansıdı. Polis ekipleri havaya ateş açarak kalabalığı dağıttı. Kavga eden minibüs şoförleri gözaltına alındı.

    POLİS BAYRAKLARI ÇÖPE ATANI ARIYOR

    Antalya'da çöp konteynerinde Türk bayrakları bulundu. Kepez ilçesinde, bayrakların konteynerde bulunması üzerine vatandaşlar polisi bilgilendirdi. Polis ekipleri soruşturma başlattı ve konteynere bayrağı atan kişileri tespit etmek için okul kameralarını inceledi. İnceleme sürüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow