Geçen ay tahliye olan gazeteci Murat Aksoy CHP toplantısına katıldı

15 Temmuz darbe girişiminden sorumlu tutulan FETÖ "medya yapılanmasına" ilişkin davada tutuklanan gazeteci Murat Aksoy geçen ay tahliye olmuştu. Aksoy bugün CHP'nin grup toplantısına katıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
FETÖ'nün medya yapılanması kapsamında tutuklanan ve 421 gün cezaevinde kalan gazeteci Murat Aksoy, 25 Ekim'de tahliye edilmişti, cezaevinden çıkarken "Mutluyum. 421 gün oldu. Geçte olsa adalet yerini buldu. Benim tek suçum yazı yazmak. Ben çıktım. Kendim için ve ailem için mutluyum ama içeride gazeteci arkadaşlarımız var. Tek temennim en kısa sürede gazetecilerin bir an önce tahliye olması" şeklinde konuşmuştu.
Aksoy bugün CHP'nin grup toplantısına katıldı ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını dinledi. Aksoy, ''Tutuklu bulunduğum süre içinde özgürlüğe kavuşmam için verdiği desteğe teşekkür için CHP Grup Toplantısına katıldım'' diye konuştu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi
Türkiye Avrupa’yı Geride Bıraktı: Çocuk Nüfusu AB Ortalamasının Üzerinde