Gaziantep'teki IŞİD saldırısında ölü sayısı 57'ye yükseldi

Gaziantep'te, kına gecesinde düzenlenen 'canlı bomba' saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 57'ye yükseldi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Beybahçe Mahallesi'nde, birbirine akraba Besna ve Nurettin Akdoğan çifti için 20 Ağustos gecesi bir sonraki düğünü için sokakta yapılan kına gecesinde eğlenenlerin arasına dalan IŞİD'li 'canlı bomba' kendini patlattı.
Emekli olamayan Bağ-Kur'lulara yapılandırma yasası ile müjde
IŞİD'in intihar saldırısında 33'ü çocuk 56 kişi öldü, 90'ı aşkın kişi yaralandı.
Saldırıda ağır yaralanan ve 1 ayı aşkın süreden bu yana hastanede tedavi gören 13 yaşındaki Mahsun Nas, sabaha karşı yaşam mücadelesini yitirdi.
Küçük çocuğun ölümü ile terör saldırısında yaşamını yitirenlerin sayısı 34'ü çocuk olmak üzere 57 kişiye yükselmiş oldu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bungalovda gizli kamera skandalı... Tek tek kontrol edilecek
İSTANBUL’DA ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'un 21 ilçesinde elektrik kesintisi!
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nden açıklama!
HABER... Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumu nasıl? Doktoru olumlu gelişmeyi paylaştı: Kızına tepki verdi