Gaziantep'te açık havada eylem ve toplantılar yasaklandı

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklama ile açık havada basın toplantısı, stant kurma, imza kampanyası ve eylemlerin Kasım ayı boyunca yasaklandığı belirtildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Başta DEAŞ, PKK/KCK, DHKP/C ve FETÖ/PDY Terör örgütleri olmak üzere, diğer terör örgütlerince etnik yapı ve mezhep temelli toplumsal hassasiyetler üzerinden gerilim ve kaos oluşturmaya yönelik, terör amaçlı provakatif girişimler olabileceği yönünde alınan istihbari bilgiler doğrultusunda, 2935 sayılı Olağanüstü Hal Kanununun 11/m ve 14/c maddeleri ile 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince, 01-30 Kasım 2016 tarihleri arasında, il genelinde açık alanlarda yapılacak 'açık yer toplantısı, basın açıklaması, stant kurma, imza kampanyası, bildiri dağıtma, oturma eylemi' gibi etkinlikler, genel asayiş ve kamu düzeninin korunması amacıyla yasaklanmıştır."
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şanlıurfa’da Feci Kaza: 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Ölü!
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi