Galatasaray Meydanı'nda Yeryüzü Sofrası

Ramazan ayının ilk iftarında, Beyoğlu Galatasaray Meydanı'nda bir araya gelen kalabalık, bu yıl da 'Yeryüzü Sofrası' kurarak oruçlarını açtı. Grup, yanlarında getirdikleri yiyecek ve içecekleri birbirlerine ikram etti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Antikapitalist Müslümanların öncülüğünde yaklaşık yüz kişi, Ramazan ayının ilk iftarını yapmak için Galatasaray Meydanı'nda bir araya geldi.
Gazetelerin üzerine yanlarında getirdikleri yiyecek ve içecekleri yerleştiren grup, yere oturarak iftar saatinin gelmesini bekledi.
Yazar İhsan Eliaçık ve CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'da sokak iftarına katıldı.
Ezanının okunmasının ardından, kalabalık Yeryüzü Sofrası'nda oruçlarını açtı.
Yanlarında getirdikleri yiyecek ve içeceklerini birbirlerine ikram eden grup iftarını açtıktan sonra dağıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
"Demek herkes beni arıyo" diye paylaşım yapmışlardı! Kıskıvrak yakalandılar
Dikkat! Tarih belli oldu... Meteoroloji duyurdu: Kar geri geliyor!
Toz Taşınımı Hayatı Felç Etti: Araçlar Tozla Kaplandı, Görüş Mesafesi Düştü!
Görüntüler çok konuşulmuştu! Polat çiftine yönelik uyuşturucu soruşturmasında Adli Tıp Kurumu raporuna ulaşıldı
Oğlunun katilleri ile yüzleşti! Annenin sözleri yürek yaktı