hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    FİLOZOF ATAKAN KAYALAR SON HALİ! Atakan Kayalar’ın yeni hali ortaya çıktı

    FİLOZOF ATAKAN KAYALAR SON HALİ Atakan Kayalar’ın yeni hali ortaya çıktı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Bir dönem kitapçıda çıkan videosu sonrasında fenomen hale gelen ve yaşından oldukça büyük bilgi birikimine sahip olan bu nedenle de “Filozof Atakan” olarak anılmaya başlayan Atakan Kayalar’ın son hali ortaya çıktı. Eğitimine devam eden Atakan Kayalar şu sıralar derslerine ağırlık vermiş durumda. İşte Atakan Kayalar’ın yeni hali…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sosyal medyada milyonlarca kez paylaşılan kitapçıda çekilmiş görüntülerin ardından Atakan Kayalar yaşından oldukça büyük bilgi birikimi nedeniyle “Filozof Atakan” olarak anılmaya başlanmıştı. Ardından ailesine ve çevresine karşı tavırları nedeniyle devreye Bakanlık girmiş ve Atakan’a medya yasağı gelmişti. O Atakan yıllar sonra yeni haliyle ortaya çıktı ve eğitimine devam ettiğini açıkladı. İşte Atakan Kayalar’ın yeni hali…

    FİLOZOF ATAKAN KAYALAR SON HALİ

    Bir TV yayınında şöhretin hayatını pek etkilemediğini belirten Atakan Kayalar, “Pek etkilemedi ama etkilediyse de olumlu yönde etkilemiştir. Biraz daha uzaktan daha farklı bir his ortaya çıktı diyebilirim” şeklinde konuştu.

    “En büyük hedefin ne?” diye sorulan Filozof Atakan, “Tescilli bir üniversitede akademisyen olmak. Fizik gibi sayısal bir alanda ilerlemek istiyorum. Derslerim şu an başarılı. Şu an haftada birkaç kitap okuyorum. Kitaplarımın sayısını derslere ağırlık vermek için azalttım” dedi.

    “Yurt dışı hayalin var mı?” sorusuna ise “Tabii ki akademik gelişimimi yurt dışında sürdürmek benim için faydalı olur” şeklinde cevap verdi.

    FİLOZOF ATAKAN KAYALAR SON HALİ Atakan Kayalar’ın yeni hali ortaya çıktı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ATAKAN KAYALAR KİMDİR?

    4 yıl önce Türkiye'nin gündemine oturan Atakan Kayalar, bir alışveriş merkezinde kitap okurken Fethi Çağıl isimli bir vatandaş tarafından fark edilmişti.

    Felsefe kitaplarına olan ilgisiyle dikkat çeken Kayalar, o dönem Filozof Atakan olarak anılmıştı. 10 yaşında olmasına rağmen 5 ayda 250’den fazla kitap okuduğunu ifade eden Atakan, sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

    CNN TÜRK YAYININA DA KATILMIŞTI

    Atakan Kayalar gündem olduğu dönemde CNN TÜRK canlı yayınına da katılarak soruları yanıtlamıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow