hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    FETHULLAH GÜLEN ÖLDÜ MÜ? Yeğeni Ebuseleme Gülen'den ölüm paylaşımı!

    FETHULLAH GÜLEN ÖLDÜ MÜ Yeğeni Ebuseleme Gülenden ölüm paylaşımı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü. Fethullah Gülen'in ölüm haberini yeğeni Ebuseleme Gülen duyurdu. Gülen’in kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği bildirildi. Gülen'in ölüm tarihi ise 20 Ekim olarak açıklandı. Peki, Fethullan Gülen gerçekten öldü mü? İşte detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fethullahçı Terör Örgütü FETÖ elebaşı Fethullah Gülen ile ilgili son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Fethullan Gülen öldü mü? sorgulamaları yeğeni Ebuseleme Gülen'in paylaşımı sonrasında gündem oldu.  Fethullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen de kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, ölüm haberlerini doğruladı. Ebuseleme Gülen sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada; 'Fetullah Gülen ruhunun ufkuna yürüdü. Allah rahmet eylesin.' ifadelerini kullandı.

    FETHULLAH GÜLEN ÖLDÜ MÜ?

    Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi, CNN TÜRK canlı yayınında Gülen'in ölümü haberinin Ankara'ya teyitli olarak ulaştığını söyledi. Fırat, "Son dönemde sağlığı son derece sıkıntılıydı. Hem böbrek yetmezliği ve şeker hastalığının yanı sıra ayrıca demans vardı. Kendisiyle ilgili ilk kez örgüt içindeki kavgayı ekrana getirmiştik. Avrupa ve Amerika ekibi arasında para kavgasından dolayı; Gülen'in Pensilvanya'dan çıkarıldıktan sonra sağlığının kötüye gittiği bilinen bir gerçek" ifadelerini kullandı.

    FETHULLAN GÜLEN NEDEN ÖLDÜ?

    FETHULLAH GÜLEN ÖLDÜ MÜ Yeğeni Ebuseleme Gülenden ölüm paylaşımıYENİ EVİNDEN ÇIKARKEN GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen 13 Ekim'de, 1999’dan beri ikamet ettiği Pensilvanya’daki çiftliğinden çıkarılarak götürüldüğü yeni evinden çıkarken görüntülenmişti. Gülen’in, FETÖ'nün merkezi olarak bilinen Saylosburg kasabasındaki Chestnut Retreat Center’a yaklaşık 12 dakika uzaklıktaki “260 Kennel Road, Saylorsburg, PA 18353” adresinde bulunan büyük bir evde kaldığını tespit edilmişti.

    FETHULLAH GÜLEN KAÇ YAŞINDA ÖLDÜ?

    Fethullah Gülen 27 Nisan 1941 Erzurum doğumlu olarak biliniyor. Babası Ramiz Gülen cami imamı, annesi Refia Gülen ev hanımıdır. Gülen, altısı erkek, ikisi kız, sekiz kardeşin ikincisidir. Bu bilgilere göre FETÖ lideri 83 yaşında öldü. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow