Ferhat Göçer: Konserlerimizi iptal ettik

Sanatçı Ferhat Göçer, Ankara'daki 14 Mart Tıp Bayramı konserlerini iptal ettiklerini açıkladı. Göçer, "Yaşadığımız acı sebebiyle konserlerimizi iptal ettik" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde doktorlarla akşam yemeğinde bir araya gelmişti.
Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Dün bazı arkadaşlarının akşam geç saatlerinde "İptal mi etsek?" diye sorduğunu, kendisinin de "Bu teröristleri mi sevindireceğiz? Biz yolumuza aynen devam edeceğiz" dediğini aktaran Erdoğan, "Ferhat Göçer'i dinleyecektik, onu bir başka zaman da dinleriz. Fakat biz, bu birlikteliğimizi bir araya gelerek sürdüreceğiz. Onları da sevindirmeyeceğiz. Yolumuza aynı kararlılıkla devam edeceğiz" diye konuşmuştu.
Erdoğan: Terörün tanımı yeniden yapılmalı
Ferhat Göçer de Twitter üzerinden bir açıklama yaparak, konserlerini iptal ettiklerini duyurdu.
Göçer şu açıklamayı yaptı: "Türkiye'nin kalbinde patlayan bu bomba sadece Ankara'da değil, ülkemizin her karış toprağında yaşayan tüm insanlarımızın kalbinde patlamış, tüm yürekleri parçalamıştır. 80 milyon içeride daha fazlası dışarıda olmak üzere, ülkesini insanını seven herkes yastayız. Bir hekim olarak terörü yapanı, destekleyeni, terör üstünden siyaset yapanı lanetliyor, masum insanlarımızın canına kıyan, insanlarımızın milli birlik ve beraberlik, inançlarına vatanımızın bölünmez bütünlüğüne el uzatanların gerek bu dünyada gerek öbür dünyada çekebilecekleri en büyük azabı çekmelerini diliyorum."
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Ankara'yı sel aldı! Sokak ve caddeler göle döndü, Valilik uyardı
Korkutan uyarı... Prof. Dr. Naci Görür 'eli kulağında' dedi, o fayı işaret etti: "Kırıldı kırılacak!'
Dünürlerin Husumeti Kanlı Bitti: Babasını Vuran Kayınpederini Öldürdü!
Bursa'da 5 katlı binada yangın: Asansöre sığınan çocuk kurtarıldı!
Yer: Artvin! Alevler her yeri sardı: 4 ev küle döndü