Eylül'de darptan tutuklanan Onur Özbizerdik mayıs ayında hapis cezası almış

Onur Özbizerdik’in, Tarabya'da bir kişiyi vurduğu olay nedeniyle yargılandığı İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nce mayıs ayında “Kasten yaralama, mala zarar verme ve Ateşli Silahlar Kanunu’na muhalefet” suçlarından 5 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı. Bu sürede de suç işlemeden durmayan Özbizerdik, 26 Eylül'de eski emniyet müdürü Adil Serdar Saçan'ı darp ettiği için tutuklandı.
Silahla yaralama, darp gibi birçok olay nedeniyle gündemden düşmeyen ve son olarak eski polis müdürü Adil Serdar Saçan'ı darp eden Onur Özbizerdik, Tarabya'da Ahmet Ozan Özalp'ı yaraladığı olaydan Mayıs ayında mahkûm olduğu ortaya çıktı. Mafya babası Dündar Kılıç’ın torunu ve Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu olan Özbizerdik, yargılandığı davada 5 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmış.
Onur Özbizerdik, Adil Serdar Saçan'ı darp ettiğini hatırlamıyormuş
Habertürk'ten Serdar Kulaksız'ın haberine göre, bir yakınının nişanı için İstanbul Tarabya’daki bir otele giden Ahmet Ozan Özalp, arkadaşlarıyla lobide otururken iddiaya göre Onur Özbizerdik’in “O tespihi kaldır, cebine sok çabuk” uyarısıyla karşılaştı. Özbizerdik üzerindeki silahı gösterince, Özalp resepsiyon görevlisine “İçeri neden silahlı kişiler alınıyor?” diye sordu. Bunun üzerine Onur Özbizerdik silahını ateşledi ve Özalp topuğundan 2 kurşunla vuruldu. Savcılık, olayla ilgili 11 yıla kadar hapis talebiyle iddianame hazırladı.
Onur Özbizerdik Bodrum'da tutuklandı
Onur Özbizerdik’in, İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılandığı “Kasten yaralama, mala zarar verme ve Ateşli Silahlar Kanunu’na muhalefet” davasının Mayıs ayında karara bağlandığı ortaya çıktı. Mahkeme, Özbizerdik’i toplam 5 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırdı.
Özbizerdik, son olarak İstanbul Emniyeti’nin eski Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan’a gece kulübünde saldırdığı için 26 Eylül’den beri tutuklu bulunuyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA: Türkiye Genelinde Yağışlı Hava Devam Ediyor! İşte Güncel Hava Durumu Tahminleri
Ankara'da mobilya imalathanesinde yangın
Esenyurt'ta kadın cinayeti: 16 yaşındaki kızının gözü önünde eşini öldürdü
Bağcılar'da silahla yaralandıktan sonra şehit olan bekçi Uğur Gölçek son yolculuğuna uğurlandı
Aynı aileden 5 kişi can vermişti: Adana'daki kazada ölen anne ve 3 çocuğu toprağa verildi