Evlilik programına katılan kadınlara işkence ve çıplak fotoğraflı şantaj

Emniyet ekipleri evlilik vaadiyle kandırdıkları kadınları fuhşa zorlayan çeteyi çökertti. Çetenin hedefinde evlenme programlarına katılan ya da iş arayan kadınların olduğu belirlendi.
Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği ekipleri, evlilik vaadiyle kandırdıkları kadınları tehditle fuhşa zorlayan bir çete ile ilgili bilgi aldı.Yapılan araştırmaya göre çete, evlenme programlarına katılan ya da iş arayan kadınları hedef alıyordu.
Sosyal medyadan ulaşıyorlar
Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre çete evlenme programına katılanların sosyal medya hesaplarından bağlantı kuruyorlardı. Burada evlenme vaadinde bulunuluyor ve randevulaşılıyordu. Daha sonra bir eve geçildiğinde kadınların içeceklerine ilaç konularak uyutuluyor, soyarak çıplak fotoğrafları çekiliyordu. Çekilen fotoğraflar internete sızdırılmakla tehdit ediliyor ve fuhşa zorlanıyordu. Çetenin fuhuş yapmayı kabul etmeyen kadınların döverek ya da bilekleri kesilerek ikna ettiği belirlendi.
Genç kadın şantaja boyun eğmedi
İnternette iş arayan Özbekistanlı I.S. ,(26) U.S. (33) ve evlilik programına katılan P.M. (20) çetenin kurbanları arasındaydı. Ahlak Kumar Büro Amirliği ekipleri düzenledikleri operasyonla 4 kişiyi gözaltına aldı. Yapılan aramalarda, fuhşa zorlanan kadınların çıplak fotoğrafları bulundu. Sorguları tamamlanan 4 kişiden Burak K., Engin A. ve Orhan G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şanlıurfa’da Feci Kaza: 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Ölü!
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi