hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eşiyle tartıştı, 3 çocuğunu rehin aldı

    KAYNAK DHA

    İstanbul Başakşehir'de, 3 çocuk babaları tarafından rehin alındı. Çocuklar özel harekat polisinin yaptığı operasyonun ardından tam 6 saat sonra kurtarıldı. Saatler sonra çocuklarına sarılan anne ise gözyaşlarını tutamadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eşiyle tartıştı, acısını çocuklarından çıkardı, öfkeli baba o çocuklardan birini penceresinde aşağı sarkıttı.

    Çocuklar özel harekat polislerinin operasyonuyla kurtarıldı. Saatler sonra çocuklarına sarılan anne gözyaşlarını tutamadı.

    Olay, İstanbul Başakşehir'de gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, 4 katlı binanın üçüncü katındaki dairede yaşayan yabancı uyruklu kişi eşi ile tartıştı. Tartışma sonrası eşini evden çıkardı, evdeki 3, 5 ve 7 yaşlarındaki üç çocuğunu rehin aldı.

    Eşiyle tartıştı, 3 çocuğunu rehin aldı

    Çocuklardan birisini dairenin penceresinden aşağı sarkıtmaya başladı. Mahalle sakinleri polise haber verdi. İtfaiye ekipleri de çocuğun düşme olasılığına karşı şişme yatak açarak tedbir aldı.

    Polis ekiplerinin sorumsuz babayı ikna çabaları yetersiz kaldı. Bölgeye gelen özel harekat polisleri daireye 6 saat sonra operasyon düzenleyerek çocukları kurtardı.

    Operasyon sonrası gözaltına alınan baba polis merkezine götürüldü. Kurtarılan çocuklar hemen annelerine teslim edildi. Çocuklarına sarılan anne ise uzun süre gözyaşı döktü.

    Sağlık ekipleri anne ve çocuklarını kontrol amaçlı hastaneye kaldırdı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow