Eşini döven şüpheliden pişkin savunma: Öldürmedim ama yakında öldüreceğim

Samsun’un Canik ilçesinde uzaklaştırma kararı bulunan eşi E.D.’yi evine gidip döven Eyüp D. (39), tutuklandı. Şüpheli adliyeye sevki sırasında gazetecilere, “Çekin, karımı öldürmedim ama öldüreceğim yakında” dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Olay, dün akşam Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde meydana geldi. Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Eyüp D., eşi E.D.’nin (36) evine gitti. Burada E.D.’ye hakaret edip, döven Eyüp D., daha sonra kendini ihbar etti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan E.D., kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Gözaltına alınan Eyüp D. ise emniyete götürüldü.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Eyüp D., kendisini görüntüleyen gazetecilere, “Çekin, karımı öldürmedim ama öldüreceğim yakında” dedi. Şüpheli, çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Rana'nın otopsi raporu çıktı: Boyun ve omuzunda köpek ısırığı var
15 milyon lira haraç için iş yerleri 13 kez kurşunlandı!
2 ay önce evlendiği hemşire eşini satırla öldürdü
Her gün toplanıp iftara kadar izliyorlar! "Çok keyifli pür dikkat takip ediyoruz"
Görüntüler Avcılar'dan! Alev topuna döndü: 7 araca çarptı