Erdoğan'dan minibüsçülere gece yarısı ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya'da minibüs durağını ziyaret etti. Erdoğan, ziyareti sırasında bir Beşiktaş taraftarını tebrik etti ve isteği üzerine ailesiyle telefonda görüştü.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Erdoğan, Atatürk Havalimanı'ndan Huber Köşkü'ne geçtiği sırada, Tarabya bayırındaki minibüs durağına uğrayarak, şoförlerin ikram ettiği çayı içti.
Yaklaşık yarım saat süren sohbetin ardından durağın dışına çıkan Erdoğan, şoförlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yoldan geçerken yanına gelen ve askerden izne geldiği öğrenilen bir genç ile araçlarından inen bir ailenin de fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmedi. Erdoğan, daha sonra Huber Köşkü'ne geçti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şanlıurfa’da Feci Kaza: 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Ölü!
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi