hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erdoğan ve Özel görüşmesi yarın

    KAYNAKCNN TÜRK

    Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in merakla beklenen görüşmesi yarın yapılacak. O görüşme öncesi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski genel başkanlarla temas kurdu. Yarın AK Parti Genel Merkezi’nde saat 16'da olacak görüşmenin gündeminde neler olacak? Ayrıntılarında neler var?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti’de saat 16’da görüşecek. O görüşmenin baş başa olması bekleniyor.

    Erdoğan ve Özel arasındaki ilk temas Ramazan Bayramı’ndaydı. Özel, Erdoğan’ı bayramını kutlamak için aradı. Yaklaşık 5 dakika süren o görüşmenin ardından CHP lideri, Erdoğan ile yüz yüze görüşmek istediğini de söyledi. O görüşmenin ne zaman olacağı merak edilirken, Meclis’te 23 Nisan özel resepsiyonunda Erdoğan ve Özel bir araya geldi. Siyaset dışı sohbetin olduğu öğrenilen o sohbette özel kalemlerin görüşme tarihini belirlemeleri için anlaşıldı.

    Erdoğan ve Özel görüşmesi yarın

    Ve 2 Mayıs saat 16’da AK Parti’de olmasına karar verildi. Özgür Özel, görüşmenin öncesinde ise Saray’la müzakere edilmez mücadele edilir diyerek kendisini eleştiren eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak Erdoğan ile görüşmesinden önce gündem için fikir aldı. Sadece Kılıçdaroğlu değil diğer eski genel başkanlarla da birer telefon görüşmesi yaptı.

    Peki görüşmenin gündeminde ne olacak? Anayasa değişikliğinin gündeme gelmesi bekleniyor. "Nezaket ziyareti olmayacağını" bunun "çalışma ziyareti" olacağını vurgulayan Özgür Özel’in belediye borçlarını gündeme getirmesi bekleniyor. Öte yandan görüşmede ekonomi ve yargı konuları da gündeme gelecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow