Engelliler için 'engelsiz bakkal' açıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki bir rehabilitasyon merkezinde, engelliler için sosyal yaşama uyum sağlamaları amacıyla 'engelsiz bakkal' açıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesindeki Fethiye Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon Merkezi'nde Kurban Bayramı tatilinde anlamlı bir çalışmaya imza atıldı. Bayramı ailelerinden ayrı geçiren engellilerin mutlu olmasının sağlanması amacıyla, rehabilitasyon merkezinde 'Bizim engelsiz bayram bakkalı' açıldı. Çeşitli ürünlerden oluşan reyonlardan alışveriş yapan engellilerin sosyal yaşama uyum sağlamaları hedeflendi. Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı, "Özel gereksinimli vatandaşlarımızın sevinci bizim için her şeye değer. Onların yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
RESİMLİ BAYRAM MESAJLARI: Ramazan Bayramı En Güzel, Yeni, Anlamlı, Dualı, Ayetli, Hadisli Ramazan Bayramı Mesajları!
Narin Güran'ın mezarını ziyaret eden arkadaşları şeker ve çiçek bıraktı
'Ölüler Kıraathanesi' olarak biliniyor: Bu bayramda da gelenek bozulmadı
RESİMLİ BAYRAM MESAJLARI 2025 | WhatsApp ve Instagram’da paylaşabileceğiniz sevgiliye, arkadaşa, anne ve babaya özel resimli bayram mesajları
Gelenek bozulmadı: 1 kilometrelik bayramlaşma kuyruğu