Ekmek almaya giden liseli kız kaçırıldı

Niğde'de açık lise öğrencisi 15 yaşındaki Vildan D., ekmek almaya giderken 3 kişi tarafından kaçırıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Geçen yaz tatilini Niğde merkeze bağlı Fesleğen Köyü'nde akrabalarının yanında geçiren Vildan D., iddiaya göre köyde yaşayan 25 yaşındaki Hasan B. tarafından rahatsız edildi.
Hasan B., genç kızı sosyal medyadan da rahatsız etti. Hasan B.'yi sosyal medyadaki hesaplarından engelleyen genç kız, bu yıl yaz tatili için yine köyüne geldi.
Pazartesi günü akşam saatlerinde adı açıklanmayan kuzeniyle bakkala ekmek almaya giden genç kızın önü, içerisinde Hasan B. ve 2 kişinin bulunduğu bir otomobille kesildi.
Araçtan inenler, bağırmaması için ağzını kapattıkları kızı zorla araca bindirip kaçırdı.
İhbar üzerine köye gelen jandarma, Hasan B. ile diğer 2 kişiyi yakalamamak için çalışma başlattı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şanlıurfa’da Feci Kaza: 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Ölü!
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi