Ege'de Türk jetlerine taciz

Yunanistan'a ait iki F-16 uçağı tarafından, Ege Eğitim Uçuşu icra eden iki Türk F-16 uçağına, bir dakika 15 saniye süre ile kilit atılarak tacizde bulunuldu.
Yunanistan’a ait iki F-16 uçağı tarafından, Ege Eğitim Uçuşu icra eden iki Türk F-16 uçağına, bir dakika 15 saniye süre ile kilit atılarak tacizde bulunuldu.
Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan Türk Silahlı Kuvvetlerinin günlük faaliyetlerine göre, Kara Kuvvetleri Komutanlığı hudut birlikleri tarafından, gün içerisinde Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 348 şahıs ve Türkiye'den Suriye'ye yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 17 kişi yakalandı.
Bu müdahaleler sonucunda iki adet araç, 20 bin paket sigara, sekiz adet cep telefonu, bir adet şarjör ele geçirildi. Irak'tan Türkiye'ye yasa dışı geçmek isteyen 346, Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 48, Türkiye’de bulunmak için yasal gerekleri taşımayan 137 ve Ege Denizi'ndeki Türk kara sularında 174 kişi yakalandı.
Yunan jetlerinden taciz
Yunanistan’a ait iki F-16 uçağı tarafından, Ege Eğitim Uçuşu icra eden iki Türk F-16 uçağına bir dakika 15 saniye süre ile kilit atılarak tacizde bulunuldu. Bu durum karşısında Türk unsurları tarafından gerekli reaksiyon gösterildi. Sekiz F-16 uçağı ile Türkiye-Suriye hudut hattı boyunca da devriye uçuşu icra edildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Özel Sağlık Sigortası Hayal Kırıklığına Dönüştü: Genç Adam Ölümle Burun Buruna
HABER... Her satırı kan dondurdu! Şişli'deki vahşetin detayları ortaya çıktı: Cinayetin nedeni belli oldu
Erdoğan'ın CHP'ye uyarısı ve net mesajı! Abdulkadir Selvi yazdı
Hayatı boyunca dedesi olarak bildi! Ölüm döşeğinde gerçeği itiraf etti
Togg'dan sıfır faizli destek! Tarih uzatıldı