Efkan Ala koluna 'Evet' dövmesi yaptırdı

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, referandum çalışmaları kapsamında gittiği Bursa'da evet çadırını gezdi, koluna 'Evet' dövmesi yaptırdı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, Bursa'da partisinin referandum çalışmalarına katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Ala, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndaki 'evet' çadırını gezdi. Burada koluna geçici 'evet' dövmesi yaptıran Ala, ardından vatandaşların sıkıntılarını dinleyip, hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra 'evet otobüsüne' geçen Ala, burada da bir süre vatandaşlarla sohbet etti. referandum çalışmalarının şenlik havasında geçtiğini vurgulayan Ala, "Bizim en kıymetli varlığımız sandık.
Türkiye'nin önünü açacak halk oylamasını gidiyoruz. Büyük bir memnuniyet var. Sandıkta memleketin önüne çıkacak sonuç bir araya gelecektir. Türkiye 16 Nisan'da bir siyasi otobana sahip olacak" açıklamasını yaptı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İlk hasat bin liradan satılmıştı: Fiyatı düştü!
KADİR GECESİ MESAJLARI YENİ, RESİMLİ: Ayetli, Hadisli, Dualı, Resimli En Yeni Kadir Gecesi Sözleri ve Kadir Gecesi Mesajları Burada!
Antalya'da Çifte Cinayet: Cinayet sonrası para çekip kahvaltıya gitmiş
Son Dakika! Arefe ve Bayramda Hava Durumu Nasıl Olacak? Sağanak Yağışlar ve Sıcaklık Değişimleri
Son Dakika... Olağanüstü Kurultay öncesi siyasi hamleler: Kemal Kılıçdaroğlu aday olacak mı?