Edirne'de çıplak görüntülü şantaj iddiası

Edirne'de, P.B. birlikte olurken cep telefonuna kaydettiği çıplak görüntülerle kendisine şantaj yaptığını iddia ettiği erkek arkadaşı G.C.'den polise şikayetçi oldu.
İddiaya göre, P.B. birliktelik yaşadığı erkek arkadaşı G.C.'nin, cep telefonuyla çektiği çıplak fotoğraf ve video görüntülerini Whatsapp profiline koyduğunu gördü. P.B., G.C.'yi arayarak fotoğraf ve video görüntülerini silmesini istedi. Ancak G.C., P.B.'ye tehdit ve şantajda bulunarak tekrar kendisiyle birlikte olmaması halinde görüntüleri internette yayınlayacağını söyledi.
Ofisteki kaçamağı Pokemon oyuncusu görüntüledi
Bunun üzerine polise başvuran P.B., G.C.'den şikateyçi oldu. Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, mahkeme kararıyla G.C.'nin Babademirtaş Mahallesi'ndeki evinde arama yaptı.
GATA, ÖSYS tercih kılavuzundan çıkartıldı
Polis şüpheli G.C.'ye evinde ulaşamazken, ikamette yapılan aramada çok sayıda hard disk, flaş bellek ve CD'ye incelenmek üzere el konuldu. G.C.'nin yakalanması için ise çalışma başlatıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bungalovda gizli kamera skandalı... Tek tek kontrol edilecek
İSTANBUL’DA ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'un 21 ilçesinde elektrik kesintisi!
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nden açıklama!
HABER... Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumu nasıl? Doktoru olumlu gelişmeyi paylaştı: Kızına tepki verdi