DÜNYADA 3 ÜLKEDEN BİRİ! Türkiye, geleceğin savaş teknolojisine öncülük ediyor!
Savunma Sanayi Dergisi "SAVTEK" ilk sayısında elektromanyetik top teknolojileri üzerine özel dosya hazırlandı. Dosyada, Türkiye'nin, ABD ve Japonya'nın ardından elektromanyetik top alanında üçüncü ülke konumunda olduğu ifade edildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Savunma sanayiinde kabuğunu kıran Türkiye, elektromanyetik silah çalışmalarında da ciddi mesafe kat etti. Geleceğin savaş teknolojisine öncülük edecek olan elektromanyetik topta, dünyada ilk üçe girdi.
Savunma Sanayi Dergisi SAVTEK'in Eylül sayısında, elektromanyetik top teknolojileri üzerine kapsamlı bir özel dosya yayımlandı. Dergideki haberde, Türkiye'nin küresel arenadaki konumu ve gelecekteki hedefleri ele alındı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Haberde, Türkiye'nin Şahi 209, Sapan ve Tufan projeleriyle elektromanyetik top sistemlerini operasyonel hale getiren ABD ve Japonya'dan sonra dünyadaki üçüncü ülke konumunda olduğu ifade edildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Son dakika haberi: Adım atacak yer kalmadı! Eminönü'nde bayram yoğunluğu
SON DAKİKA! Aydın'da üniversite öğrencisinin ölü bulunmasına ilişkin gözaltına alınan arkadaşı tutuklandı
Avcılar'da denizde havayı kirlettiği tespit edilen tankerle ilgili inceleme başlatıldı
Kuyruk kilometrelerce uzuyor: TIR sürücülerinin bayramda zorlu mesaisi
Hayatını kaybeden kimsesiz adamın üstündeki notta vasiyeti çıktı: Evini ve paralarını Mehmetçik Vakfı'na bağışladı