Doğu Anadolu'da sağanak bekleniyor

Doğu Anadolu Bölgesi'nde sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, havanın parçalı ve çok bulutlu olacağı bölgede, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak öngörülüyor.
Sıcaklığın mevsim normalleri civarında seyredeceği bölgede, rüzgar batıdan hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.
Gece en düşük sıcaklık Ağrı ve Ardahan'da 5, Kars’ta 6, Erzurum’da 8, Iğdır ve Tunceli'de 12, Erzincan'da 13 derece ölçüldü.
Gün içinde en yüksek sıcaklığın ise Tunceli'de 29, Iğdır'da 28, Erzincan'da 25, Ağrı'da 24, Kars'ta 22, Erzurum'da 21 ve Ardahan'da 20 derece olacağı tahmin ediliyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Görüntüler Avcılar'dan! Alev topuna döndü: 7 araca çarptı
HABER... Baharı görmeden yaz geldi! Yeni uyarı: Rekor sıcaklıklar...
Geriye soru işaretleri kaldı! Ece'nin ölümünde arkadaşından dikkat çeken sözler: "Tuvalet temizlettirdiler"
ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI 2025: Başvuru tarihleri, şartları ve kadro dağılımı!
Spiritüal İstismar: Kuantum, Enerji ve Biyokimyanın Psikolojik Etkileri