DMM: Polis, engelli satıcının pamuk şekerlerini yorulmaması için satın alarak dağıttı

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), "Cizre'de polis, nevruz kutlamalarına gelenlere pamuk şeker dağıttı" iddiasının manipülasyon içerdiğini, görevli polisin engelli satıcının ürünlerini yorulmaması için satın alarak, çevredeki çocuklara dağıttığını açıkladı.
DMM'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bazı basın yayın organlarında yer alan ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan görüntülerle ilgili, 'Cizre'de polis, nevruz kutlamalarına gelenlere pamuk şeker dağıttı' iddiası manipülasyon içermektedir. Cizre’de düzenlenen nevruz kutlamaları sırasında görevli bir polis memuru engelli bir pamuk şekeri satıcısına yardım etmeye çalışmıştır. Polis memuru pamuk şekeri satıcısının yorulmaması için elindeki ürünleri satın alarak, çevredeki çocuklara dağıtmıştır. Görevli polis memurunun iyi niyetli bireysel davranışı, bağlamından koparılarak çarpıtılmıştır. Kolluk kuvvetlerini hedef alan ve kamuoyunu manipüle etmeye yönelik asılsız iddialara itibar etmeyiniz" denildi.
Bazı basın yayın organlarında yer alan ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan görüntülerle ilgili, "Cizre'de polis, Nevruz kutlamalarına gelenlere pamuk şeker dağıttı." iddiası manipülasyon içermektedir.
— Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (@dmmiletisim) March 24, 2025
Cizre’de düzenlenen Nevruz kutlamaları sırasında görevli bir polis memuru… pic.twitter.com/DzkxkO30JY
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Vali Gül izinsiz gösterilerde zarar gören Şehzadebaşı Camii'nde inceleme yaptı
Kaçakçıların hedefindeki çiçek: Olimpos Safranı!
Üzerinden 2 yıl geçti: En acı emanet!
Son Dakika! İmamoğlu’nun Tutuklanması ve Cumhurbaşkanlığı Adaylığı: Hukuki Süreç Nasıl İşleyecek?
Son Dakika! İşte Ekrem İmamoğlu'nun Cezaevi Süreci ve Tutuklu Hakları