Disney+ platformu için inceleme başlatıldı
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin “Atatürk” isimli dizinin yayından kaldırılmasının ardından Disney+ platformu için inceleme başlatılmasına karar verildiğini açıkladı.
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, “Disney+ isimli dijital medya hizmet sağlayıcının yerli içerik olan ‘Atatürk’ dizisini platformunda yayınlamama kararı aldığına dair kamuoyuna yansıyan bilgilerden hareketle kuruluşun savunmasının alınmasına ve inceleme başlatılmasına karar verilmiştir. Türkiye Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk en önemli toplumsal değerimizdir. Basına yansıyan Ermeni lobisi müdahalesi iddiaları titizlikle araştırılmaktadır. Kamuoyuna saygılarımla duyuruyorum” ifadelerine yer verdi.
“Disney +” isimli dijital medya hizmet sağlayıcının yerli içerik olan “Atatürk” dizisini platformunda yayınlamama kararı aldığına dair kamuoyuna yansıyan bilgilerden hareketle kuruluşun savunmasının alınmasına ve inceleme başlatılmasına karar verilmiştir.
— Ebubekir Şahin (@ebekirsahin) August 1, 2023
Türkiye… pic.twitter.com/rbk5TKrfBv
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Özel kuvvetler ve komandolar yer aldı! -9'da harekete geçildi: Başarıyla tamamlandı...
Kapalıçarşı'da büyük kara para operasyonu! 9 milyar liralık vurgunda gözaltı sayısı yükseldi
5 yaşındaki Deniz'in ölümündeki sırrı Whatsapp yazışmaları aydınlatacak
Çatırtı sesleri alarma geçirdi: Tahliye edildiler!
Yaya geçidinde Elif'in öldüğü, arkadaşının ağır yaralandığı kaza kamerada